пʼятниця, 19 грудня 2014 11:27

McLaren виклав новий тизер конкурента Porsche 911

Компанія McLaren опублікувала черговий знімок "доступного" суперкара Sports Series, відомого також під індексом P13. Новинка, швидше за все, дебютує в квітні на Нью-Йоркському автосалоні.

Поки залишається незрозумілим, яку назву в результаті отримає "доступний" суперкар McLaren. До нового знімка моделі у своєму офіційному Instagram британська марка використовувала як хештег #McLarenSportsSeries, так і #P13. А, наприклад, видання Car передбачає, що новинка може отримати індекс 500S - за аналогією з 650-сильним купе 650S.

Середньомоторний суперкар, який складе конкуренцію Porsche 911 і Audi R8, побудують на модернізованому карбоновому шасі моделі 650S. За попередніми даними, новинку оснастять 3,8-літрового твін-турбо "вісімкою" потужністю 450-500 кінських сил.

Очікується, що Sports Series зможе набирати першу "сотню" за чотири секунди - на одну секунду повільніше суперкара 650S. Максимальна швидкість складе близько 300 кілометрів на годину.

Британці випустять кілька модифікацій моделі. Спочатку з'явиться суперкар з кузовом "купе", який стане доступний у другій половині 2015 року. Слідом вийде кабріолет, а також версія Gran Turismo з невеликим багажним відділенням в задній частині кузова. Нарешті, до кінця 2016 року виробник може побудувати трековую версію моделі.

У McLaren планують реалізовувати близько 2000-2500 тисяч представників Sports Series щорічно. Орієнтовна вартість суперкара складе 170 тисяч доларів.

 
Зараз ви читаєте новину «McLaren виклав новий тизер конкурента Porsche 911». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути