Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2015 13:46

Mazda3 отримає двигун від "двійки"

Mazda3 отримає двигун від "двійки"
фото: catalogcars.net

З 1 грудня покупцям Mazda3 пропонуватимуть і дизельний двигун, яким обладнаний "молодший брат" Mazda 2. Про це повідомляє видання Autoconsulting.

1,5-літровий дизельний агрегат, який дебютував 2014 року, на моделі Mazda2 почнуть продавати у Європі вже з 1 грудня. Двигун розвиває 105 кінських сил і 270 Нм крутного моменту, а ступінь стиснення складає 14,8: 1. Витрата пального в змішаному циклі складає 3,8 літра на сто кілометрів. Агрегат працюватиме в парі з шестиступеневою механічною та автоматою КПП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продажі нових легковиків в Україні обвалились на 60%

Виробники вказали у технічних характеристих розгін до сотні 11 секунд. Дизельна Mazda 3 розганятиметься до 178 км/год. Новий дизельний двигун в Європі буде доступним для всіх комплектацій Mazda3.

В Україні наразі доступні дві моделі з дизельними двигунами: Mazda CX-5 і Mazda6. Але дилери вже ведуть переговори про поставки дизельної версії Mazda3 в Україну.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2015 року, Mazda в черговий раз готова підкорити вибагливий смак українського покупця - в Україну, єдину з країн СНД, на додаток до бензинових версій, розпочато поставки автомобілів Mazda6 із дизельним двигуном.

Зараз ви читаєте новину «Mazda3 отримає двигун від "двійки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути