четвер, 19 січня 2017 12:22

Lexus презентував спортивну яхту
5

Японська компанія в Маямі представила концепт своєї першої спортивної яхти. Ідея належить президенту Toyota Motor Corporation Акіо Тойоті. Реалізація задуму тривала 2 роки.

У машині втілений фірмовий стиль Lexus - рубані та плавні лінії в дизайні та передові світові технології. Яхта має розширити асортимент люксового бренду, пише lexus.ru.

Яхта призначена для нетривалих рекреаційних прогулянок невеликою компанією до 8 осіб. Її довжина 12,7 м. Ширина - 3,86 м. Вона має два п'ятилітрових бензинові двигуни спеціальної морської версії. Їхня потужність досягає 885 к.с. Завдяки цьому яхта може розвивати швидкість до 79 км/год..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Украинцы сделали танк, который уничтожит российскую технику

Яхта створена з міцного і водночас легкого матеріалу, виготовленого з кількох шарів армованого вуглецевими волокнами пластика. У кабіні є панель з кольоровим сенсорним екраном. Тут відображається цифрові карти, GPS, радар і система управління освітленням. Сидіння капітана обладнане електрорегулюванням.

Інтер'єр оброблений натуральних матеріалів: шкіри, дерева і скла. У салоні встановлений шестимісний диван, стіл, кондиціонер, мультимедійна система з 4G, WiFi і акустична система. Крім того, є повністю обладнана кухня та душ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили "розумну" чашку

"Цей концепт спортивної яхти Lexus дозволив нам побачити те, як фірмовий дизайн Lexus може бути втілений в морської стихії. Для підрозділу дизайну Lexus цей проект був дуже цікавим і цінним, як і все те, що пробуджує нашу творчу енергію і звертає нашу уяву до нових дизайнерських ідей. Це дає можливість покращити рівень життя наших клієнтів за межами автомобільної галузі, яку ми вже добре вивчили", - каже виконавчий віце-президент Lexus International Есіхіро Сава.

Lexus розробив космічний корабель для фантастичного фільму французького режисера Люка Бессона. За фільмом зореліт Skyjet - міжгалактичний корабель 28-го століття.

Зараз ви читаєте новину «Lexus презентував спортивну яхту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути