Ексклюзиви
неділя, 09 серпня 2015 09:24

Купити посвідчення водія стане неможливо

Купити посвідчення водія стане неможливо

Верховна Рада у наступному місяці повинна розглянути і прийняти закон про сервісні центри та сервісні послуги МВС, згідно з яким продаж водійських прав в Україні стане практично неможливм. Про це у себе в Facebook написав народний депутат Антон Геращенко.

"У вересні Верховна Рада за планом повинна розглянути і прийняти закон про сервісні центри та сервісні послуги МВС, відповідно до якого вся система контролю якості підготовки водіїв та іспитів на отримання водійських прав, буде перебудована докорінно, щоб більше ніколи не допустити продажу водійських прав, що тягне потім загибель і травми наших співгромадян", - сказано в повідомленні.

6 серпня Петро Порошенко підписав закон про безпеку дорожнього руху, який передбачає деякі нові повноваження для виконання патрульною поліцією своїх завдань. За два дні до того президент підписав закон про поліцію.

Раніше повідомлялося, що за результатами недавнього соціологічного опитування киян, 82% жителів столиці позитивно поставилися до створення нової патрульної поліції в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Купити посвідчення водія стане неможливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути