понеділок, 18 квітня 2016 18:45

КрАЗ випустить нові вантажівки для аграріїв
9

Фото: trucks.autocentre.ua

Український автовиробник КрАЗ та Інститут механізації та електрифікації сільського господарства розроблять нові вантажних автомобілів.

ПАТ "АвтоКрАЗ" уклав договір про науково-технічне співробітництво в галузі машинобудування із АПК Національної академії аграрних наук, повідомляє журнал "Комерційні Автомобілі".

Нова техніка буде виконувати різні технологічні операції: внесення мінеральних та органічних добрив, обробіток ґрунту, посів, захист рослин шляхом впровадження сучасних технологій та інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КрАЗ наростив виробництво на понад 50%

Першим у низці нової потужної техніки для аграріїв став зерновозний автопоїзд КрАЗ-6511С4, який може перевозити до 75 куб. м. різного сільськогосподарського вантажу.

Всю нову техніку, яку створять завдяки співпраці вчених і промисловців, широко застосовуватимуть в агропромисловому комплексі України, що повинно зробити аграрний бізнес більш прибутковим і ефективним.

Нагадаємо, Рішення Міноборони закуповувати для армії МАЗи може повністю зупинити КрАЗ. Вантажні автомобілі Мінського автозаводу випускатимуть на підприємстві корпорації "Богдан" у Черкасах. Поки передбачається крупновузлове виробництво: складання шасі, зварювання, фарбування та встановлення вантажної платформи.

Зараз ви читаєте новину «КрАЗ випустить нові вантажівки для аграріїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути