середа, 02 березня 2016 10:06

КрАЗ представить два самоскиди на форумі "Будтех 2016"

КрАЗ представить два самоскиди на форумі "Будтех 2016"

"АвтоКрАЗ" візьме участь у форумі будівельної, дорожньої, гірничої та спеціальної техніки, обладнання та технологій "Будтех 2016".

Форум відбудеться 2-4 березня в Міжнародному виставковому центрі у Києві, на Броварському проспекті, 15. Про це повідомляє прес-служба "АвтоКрАЗ".

Кременчуцький автовиробник покаже новий чотиривісний самоскид у безкапотному виконанні КрАЗ-7133С4 колісної формули 8х4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КрАЗ знизив ціни на автомобілі для інших країн

Також на форумі представлять новий середньотоннажний двовісний автомобіль-самоскид КрАЗ-5401С2 колісної формули 4х2 для міського циклу.

Обидва самоскиди ще ніде не демонстрували.

Нагадаємо, цього року на кременчуцькому заводі випускатимуть КрАЗ-7233С4 - самоскид, в який можна завантажити 26 тонн. Основне призначення самоскида - експлуатація в дорожньому і промисловому будівництві, на розробках родовищ корисних копалин, транспортування сипучих і навалочних вантажів масою до 2 тонн на кубометр.

Зараз ви читаєте новину «КрАЗ представить два самоскиди на форумі "Будтех 2016"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути