четвер, 24 липня 2014 16:33

КрАСЗ припиняє складання автомобілів та звільняє половину співробітників

КрАСЗ припиняє складання автомобілів та звільняє половину співробітників

Кременчуцький автоскладальний завод з 1 серпня призупинить виробництво автомобілів і вдвічі скоротить кількість співробітників. В подальшому підприємство, що входить у групу компаній "АІС", зосередиться на переобладнанні автомобілів.

"Система існуючих тарифних норм робить імпорт автомобілів більш вигідним, ніж виробництво. Тому керівництво АІС прийняло рішення про призупинення нашого виробництва. Зібрані на заводі раніше автомобілі будуть завозитися в країну в готовому вигляді",- повідомив директор "КрАСЗ" Микола Черниш.

Як зазначив Черниш, внаслідок економічної кризи попит на автомобільному ринку впав у два рази. У зв'язку з цим прийнято рішення припинити виробництво і скоротити половину персоналу. Співробітники, що залишилися, будуть займатися переобладнанням авто.

"КрАСЗ" в січні-червні 2014 року збільшив виробництво автомобілів більш ніж в 4,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2013 року - до 7,349 тис. од. За підсумками минулого року випуск машин збільшився в 2,7 рази - до 9,049 тис. од.

"КрАСЗ" спеціалізується на великовузловому складанню автомобілів Geely і Ssang Young, виконанні передпродажної підготовки, гарантійного та післягарантійного обслуговування.

Зараз ви читаєте новину «КрАСЗ припиняє складання автомобілів та звільняє половину співробітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути