Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2014 15:10

Kia презентували новий седан K4

На міжнародному автосалоні в Ченду (Китай) відбулася світова прем'єра абсолютно нової моделі Kia - середньорозмірного седана K4. Автомобіль буде продаватися тільки в Китаї, де займе нішу між Cerato/K3 та Optima/K5.

 

Зовні новинка являє собою майже точну копію однойменного концепту, представленого навесні на Пекінському автосалоні. У серійної K4 зменшився діаметр коліс, трохи простіше стала оптика і оформлення решітки, але в цілому солідний і досить консервативний стиль седана для заможної публіки середніх років залишився незмінним. Інтер'єр майже повністю повторює Hyundai Sonata 2015 модельного року.

 

Технічно автомобіль майже повністю скопійований з місцевого бестселера Hyundai Mistra. Його габарити складають 4,72 м в довжину, 1,82 м в ширину і 1,47 м у висоту, колісна база дорівнює 2,77 м і забезпечує пасажирам відмінний комфорт. Лінійка двигунів з нового сімейства Nu включає в себе "четвірки" об'ємом 1,8 і 2,0 л, розвиваючі 143 і 155 л. с. відповідно; обидва мотора парі з 6-ступінчастим автоматом. В осяжному майбутньому можлива поява "гарячої" версії з 204-сильним мотором від Kia pro_cee'd GT.

Вартість седана Kia K4 на китайському ринку стартує приблизно з 22 500 доларів.

 
Зараз ви читаєте новину «Kia презентували новий седан K4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути