пʼятниця, 19 грудня 2014 13:57

Google розробляє операційну систему для автомобіля

Google розробляє операційну систему для автомобіля

Компанія Google почала розробляти версію Android, яка буде інтегруватися безпосередньо в систему автомобіля, дозволяючи водіям користуватися інтернетом без підключення смартфона.

Пряма інтеграція Android в систему автомобіля гарантує, що людина буде отримувати доступ до всіх програм, варто лише завести мотор автомобіля. Крім того, Google зможе підключатися до систем автомобіля: датчиків рівня палива, камер і так далі. Так, наприклад, якщо в машині буде закінчуватися бензин, система сама прокладе шлях до найближчої заправки.Якщо Google вдасться випустити таку операційну систему, це значно зміцнить позиції компанії на автомобільному ринку.

Аналітики, втім, відзначають, що на шляху до реалізації проекту компанії доведеться зіткнутися з багатьма юридичними, технічними та бізнес-проблемами. Однією з головних - вони називають потенційні труднощі з автовиробниками, які можуть не захотіти включати роботи по збірці своїх машин процедуру інтеграції системи від Google.

Зараз ви читаєте новину «Google розробляє операційну систему для автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути