Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 15:09

Фотошпигуни відзняли бюджетний хетчбек Opel Karl під час тестів

Папарацці вперше сфотографували новий бюджетний автомобіля  Karl. Новинка вийде на ринок вже в середині 2015 року.

Незважаючи на те, що зовнішність нового автомобіля все ще ховається під захисним камуфляжем, вже можна зробити якісь висновки про дизайні "Карла". Зокрема, передня частина компакткара буде нагадувати одночасно дві моделі - Adam і Corsa - завдяки фірмовій решітці радіатора. Відомо, що в довжину Opel Karl буде досягати 3,68 метра.

Під капотом Opel Karl розмістять трьох - і чотирициліндрові мотори, запозичені у Opel Adam. Таким чином, базовим стане 1,2-літровий 70-сильний мотор. А ось топова версія "Карла" буде все ж слабкіше, ніж у "Адама", - лише 90 кінських сил.

Втім, таке рішення пояснюється економією. Справа в тому, що Opel Karl повинен стати найбільш доступною моделлю в лінійці виробника. За наявними даними, ціна на новинку буде починатися з позначки 10 000 євро, завдяки чому в Європі Karl зможе конкурувати не тільки з "малечею" начебто Hyundai i10, але і з сегментом "лоу-кост", до якого відносяться, наприклад, такі моделі як Renault Logan і Sandero, що продаються в Старому Світі під брендом Dacia.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни відзняли бюджетний хетчбек Opel Karl під час тестів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути