Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2014 16:00

Ford представили "ювілейний" Mustang
11

Компанія Ford представила спеціальну модифікацію купе Mustang шостого покоління, присвячену 50-річчю з моменту виходу на ринок моделі першого покоління.

Новинка буде випущена тиражем в 1964 примірника і стане пропонуватися тільки з п'ятилітровим восьмициліндровим атмосферним двигуном.

"Ювілейна" спецверсія побудована на базі модифікації GT, доповненої спорт-пакетом Performance Pack. До його складу входять шестипоршневі гальмівні механізми Brembo, 19-дюймові легкосплавні колісні диски, а також покришки Pirelli P-Zero (з індексом швидкості Y, тобто вони здатні витримувати швидкість до 300 кілометрів на годину) розмірністю 255/40 спереду і 275/40 ззаду.

Новинка доступна в двох кольорах: білому або синьому. Крім того, в оснащення купе увійдуть всі доступні опції, включаючи диференціал Torsen на задній осі. Покупцям потрібно буде вибрати тільки трансмісію - шестиступінчасту "механіку" або шестидіапазонний "автомат".

П'ятилітровий двигун V8 "Мустанга" розвиває 420 кінських сил і 528 Нм крутного моменту. До "сотні" такий автомобіль розженеться приблизно за шість секунд.
Прем'єра спецверсії відбудеться на моторшоу в Нью-Йорку. Продажу "ювілейного" Mustang в США почнуться восени. Ціни поки не оголошені.

Зараз ви читаєте новину «Ford представили "ювілейний" Mustang». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути