Ексклюзиви
понеділок, 12 січня 2015 19:25

Експерти розповіли, як не платити податок на розкішні автомобілі

Експерти розповіли, як не платити податок на розкішні автомобілі
Фото:auto.bigmir.net

В Україні існує багато способів ухилитися від сплати нового податку на розкішні автомобілі

Про це пише "Автоконсалтинг".

Експерти змогли запропонувати кілька цілком реальних засобів не платити податок на автомобіль з великим об'ємом двигуна.

Найпростішим способом відходу від податку "на розкіш" є покупка авто преміум-класу з двигуном менше 3 л. Таких на ринку досить багато. Тут і Audi Q7 3,0 л, Audi A7 2,8 л і 3,0 л, Audi A8 3,0 л, BMW X6 3,0 л, Cadillac SRX 3,0 л, Infiniti FX 3,0 л, Mercedes-Benz ML 2,1 л і 3,0 л, Mercedes-Benz GL 3,0 л і навіть Mercedes-Benz S-клас 3,0 л.

Інші способи затребують більш активних дій. Наприклад, можна написати в ДАІ заяву про зміну двигуна на мотор меншого обсягу. Для цього потрібно принести папір з СТО, де це нібито буде зроблено, зазначає президент Всеукраїнської асоціації автоімпортерів Олег Назаренко. У разі відсутності безпосередньої перевірки, зробити це буде досить легко.

Також встановлення ГБО може призвести до внесення в техпаспорт зміни типу палива. Це так само зробить автомобіль не "розкішним".

Нарешті, допомогти втекти від податку можуть і дилери іномарок. Для цього достатньо всього лише занизити в документах об'єм двигуна автомобілів, що імпортуються на пів-літра.

Зараз ви читаєте новину «Експерти розповіли, як не платити податок на розкішні автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути