Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2016 17:24

Для реклами Audi R8 використали масштабну модель машини
6

Фото: petapixel.com

Мексиканський фотограф Фелікс Ернандес зняв серію реалістичних кадрів масштабної моделі Audi R8.

Ернандес зробив фотосесію на замовленням компанії Audi. Для фото він використав мініатюрну версію машини вартістю $40, пише PetaPixel.

Зйомкою подібних фотографій автор займається вже протягом декількох років: завдяки правильному використанню реквізиту і вдалому вибору ракурсів зйомки Ернандесу вдається створювати фотографії мініатюрних автомобілів, які майже неможливо відрізнити від справжніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi виводить на український ринок свої надпотужні моделі

Audi R8 — середньомоторний повнопривідний спорткар, вироблений німецьким автовиробником Audi з 2007 року. Вперше представлений в 2006 році на Паризькому автосалоні. Модель R8, як і ряд інших моделей автовиробника Audi проводиться виключно на заводі quattro GmbH — дочірньому підприємстві Audi AG, яка, в свою чергу, є частиною концерну Volkswagen AG. Підприємство базується в Неккарзульме недалеко від Штутгарту.

Нагадаємо, новий модельний ряд Audi Q7 представили бензиновими двигунами із турбонаддувом 2.0 TFSI та 3.0 TFSI, а також турбодизельним 3.0 TDI з двома варіаціями потужності.

Зараз ви читаєте новину «Для реклами Audi R8 використали масштабну модель машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути