Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2015 11:47

Chevrolet представили електромобіль Bolt за 30 тисяч доларів
7

Компанія Chevrolet показала концепт електромобіля Bolt. Американці стверджують, що ціна серійної версії електрокара складе близько 30 000 доларів, а максимальний пробіг доступного електромобіля буде не менше 322 кілометрів.

У Chevrolet не стали розкривати технічні подробиці нового Bolt.

Відомо, що розробники новинки намагалися заощадити на масі, тому при створенні легкого кузова використовувалися такі матеріали як алюміній, вуглепластик і різні композити. Крім того, у боротьбі за економію електрики повинні допомогти LED-лампи, встановлені в фарах головного світла і задніх ліхтарях "Болта".

Про акумулятор новинки відомо тільки те, що їх можна буде швидко заряджати на потужних експрес-станціях, однак час зарядки поки також не називається. При цьому водій новинки зможе вибрати один з декількох режимів роботи керуючої системи електромобіля, які передбачають зміну жорсткості підвіски і кліренсу, а також час відгуку на натискання педалі "газу".

Інформаційна система Chevrolet Bolt керується за допомогою 10-дюймового сенсорного дисплея, який розташований в салоні авто. Крім того мультимедійний комплекс здатний синхронізуватися зі смартфоном власника через спеціальний додаток, який дозволяє віддалено закривати і відкривати замки в машині, запускати мотор і вказувати місце бажаного паркування машини.

Майбутній електромобіль Chevrolet буде продаватися на території США, крім цього виробник пообіцяв представити новинку "у багатьох країнах світу". Ймовірні терміни появи електричної машини не називаються.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet представили електромобіль Bolt за 30 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути