Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 13:12

BMW повністю розсекретили "заряджені" позашляховики X5 і X6
21

Компанія BMW рассекретела найпотужніші версії позашляховиків BMW X5 і X6 останнього покоління.

У США продажі новинки почнуться навесні наступного року. Початкова вартість X5 M там складе 99 650 доларів, у той час як X6 M обійдеться мінімум в 103 050 доларів.

4,4-літровий твін-турбо двигун був форсований до 575 кінських сил і 750 ньютон метрів, що в сукупності з іншими доробками дозволило скоротити час розгону від 0 до 100 км/год на 0,5 секунди - до 4,2 секунд. Максимальна швидкість автомобілів обмежена відміткою 250 км/год.

Більш спортивно кросовери ведуть себе завдяки спеціально налаштованій восьмиступінчастій автоматичній коробці передач M Steptronic, обладнаній підрульовими пелюстками і оптимізованою системою повного приводу. Крім цього, обидві моделі обладнані системою рульового управління M Servotronic, спортивною підвіскою, заниженою на 10 мм, системою Dynamic Damper Control з трьома режимами роботи, потужними гальмами (на передній осі використовуються 6-поршневі супорта, а на задній - 1-поршневі) і алюмінієвими 20-дюймовими дисками з шинами Michelin Pilot Super Sport (за доплату можна замовити 21-дюймові диски).

Агресивності автомобілю надають дещо інша радіаторна решітка, перероблений передній бампер з трьома великими отворами повітрязабірників, інші пороги і задній бампер з вертикальними вентиляційними прорізами і дифузором, по краях якого виведені здвоєні патрубки вихлопної системи.

У салоні позашляховиків спортивні сидіння і триспицеве кермо. Основні матеріали обробки - це шкіра чи алькантара, а для декору використовуються алюмінієві або карбонові планки.

У списку опцій значаться акустика Harman Kardon, чотирьохзонний клімат-контроль і проекційний дисплей з більш широким діапазоном даних. Європейська прем'єра нових моделей BMW X5 і X6 з шильдиком "M" відбудеться на початку весни на Женевському автосалоні, а продажу в Старому Світі стартують влітку 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «BMW повністю розсекретили "заряджені" позашляховики X5 і X6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути