вівторок, 13 січня 2015 19:13

Bentley зізналися, як назвуть свій перший позашляховик

Bentley зізналися, як назвуть свій перший позашляховик

Компанія Bentley офіційно підтвердила, що перший позашляховик в її історії буде називатися Bentayga.

Модель іменується в честь скельного утворення на іспанському острові Гран-Канарія (Канарські острови). Дебют моделі відбудеться в 2015 році, а на ринок вона вийде в 2016-м.

Як повідомлялося раніше, Bentley Bentayga стане найшвидшим представником свого сегмента. Модель укомплектують твін-турбо мотором W12, який дозволить позашляховику розганятися до 320 кілометрів на годину. Крім цього, в гаму увійдуть бензинова "вісімка", гібридна силова установка на основі цього ж двигуна і, можливо, дизель.

Збірка Bentayga буде налагоджена на головному підприємстві Bentley, який розташовується в британському Крю. Орієнтовна вартість Bentayga складе близько 190 тисяч доларів. Автовиробник передбачає, що зможе продавати до трьох тисяч позашляховиків на рік.

Нагадаємо, що концептуальний варіант першого позашляховика Bentley був представлений в 2012 році. Прототип іменувався EXP 9 F. Через рік автовиробник дав проекту зелене світло", однак для серійної моделі підготували абсолютно інший дизайн екстер'єру.

Зараз ви читаєте новину «Bentley зізналися, як назвуть свій перший позашляховик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути