пʼятниця, 31 жовтня 2014 13:35

Audi показала свій найпотужніший автомобіль
9

В кінці наступного місяця на автосалоні в Лос-Анджелесі компанією Audi буде представлена нова модифікація суперкара R8. Спеціальна версія під назвою R8 competition буде випущена обмеженим тиражем усього в 60 одиниць, причому всі ці автомобілі будуть продані на ринку США.

Від серійних моделей дане купе відрізняється, насамперед, іншим обвісом кузова і більш потужним двигуном, який, за словами виробника, робить R8 competition найпотужнішим сучасним авто марки "Ауді".

Суперкар з лімітованої серії оснащений 5,2-літровим V-подібним 10-циліндровим атмосферним двигуном потужністю 570 кінських сил. У поєднанні з роботизованою семидиапазонной трансмісією S tronic і системою повного приводу, мотор розганяє авто до 100 км/год всього за 3,2 секунди і далі максимум до 320 км/год.

Як зазначив Скотт Кеог, президент американського відділення компанії Audi: "Спецверсія Audi R8 competition є найбільш наближеною модифікацією до нашої гоночній машині R8 LMS ultra".

Щоб збільшити схожість з гоночним болідом, автомобіль для доріг загального користування оснастили виготовленим з вуглецевого волокна аеродинамічним обвісом кузова. З карбону виконані подвійний спліттер і закрилки в передньому бампері, корпуси бічних дзеркал заднього виду, накладки повітрязабірників в задніх крилах, спойлер на кормі і дифузор в задньому бампері. Крім того суперкар має чорними глянсовими колісними дисками, аналогічними круглими кінцевими трубами вихлопної системи і червоними супортами, що охоплюють карбон-керамічні гальмівні диски. У салоні з'явилося ще більше карбонових деталей і накладки дверних порогів з написом "R8 competition".

Покупцям запропонують програму персоналізації, що дозволяє по-своєму оформити не тільки інтер'єр, але і екстер'єр спорткупе.

Зараз ви читаєте новину «Audi показала свій найпотужніший автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути