Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2014 18:50

Американський дизайнер пофантазував над виглядом наступника суперкара Ferrari LaFerrari
9

Незалежний дизайнер Адріано Раелі вирішив продемонструвати світу свій погляд на спадкоємця суперкара Ferrari LaFerrari.

Творіння, яке отримало назву F80, може похвалитися вкрай футуристичним дизайном екстер'єру, кожен елемент якого буквально кричить про ексклюзивність автомобіля. Описаний творцем як "болід класу F1 для доріг загального користування", суперкар отримав традиційну для італійських жеребців червону колірну схему кузова.

Конструкція була задумана так, щоб розмістити восьмициліндровий мотор з подвійною турбіною, який може видавати до 900 к.с. Плюс 300 к.с. від гоночної системи KERS. В результаті, навіть за найскромнішими оцінками, розгін до сотні повинен зайняти у моделі не більше 2.0 секунд, в той час як максимальна швидкість досягне неймовірні 500 км/ч.

Якщо деякі цифри досить складно повірити, то в загальній динаміці боліда сумніватися не доводиться. Головним чином, завдяки вкрай низькою спорядженій масі в 800 кг. Як це ні дивно, Раелі вже отримав замовлення від одного потенційного покупця, який цілком не проти придбати автомобіль з таким унікальним дизайном, якщо хто-небудь збере.

Зараз ви читаєте новину «Американський дизайнер пофантазував над виглядом наступника суперкара Ferrari LaFerrari». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути