четвер, 21 серпня 2014 12:58

Американці склали рейтинг автомобілів, які найчастіше викрадають

Національне бюро страхових злочинів США (NICB) опублікувало щорічний список автомобілів, які найчастіше викрадаються. П'ятий рік поспіль перше місце в рейтингу зайняла модель Honda Accord. Найбільш популярними у злочинців виявилися "Акорди" 1996 модельного року. Трохи відстали від них моделі 1997 і 1994 років.
У США склали рейтинг найбільш викрадаються авто

Всього в США за 2013 рік на один викрадений новий "Акорд" довелося 30 старих. Популярність старих моделей у злочинців страховики пояснюють тим, що ці машини за замовчуванням не обладналися протиугінними системами, наприклад, іммобілайзером. За словами фахівців, Honda почала масово оснащувати свої автомобілі захистом від злодіїв тільки в 2000-х.

Загальна кількість викрадених за минулий рік машин склала 700 тисяч. Експерти NICB відзначають позитивну динаміку за останні два десятиліття: якщо в 1991 році в Америці вкрали 1 мільйон 700 тисяч автомобілів, то вже до 2012 року це число скоротилося до 721 53 тисяч машин.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Американці склали рейтинг автомобілів, які найчастіше викрадають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути