Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2014 15:49

Американцеві загрожує 20 років в'язниці за умисне знищення гіперкара Bugatti Veyron

Американцеві загрожує 20 років в'язниці за умисне знищення гіперкара Bugatti Veyron
Фото: modelspaceblog.com

Житель Техасу Енді Хаус може отримати двадцять років тюремного ув'язнення за страхове шахрайство зі своїм гіперкаром Bugatti Veyron. Хаус втопив машину в листопаді 2009 року і зажадав від страхової компанії виплату, що перевищує вартість автомобіля в два рази.

У серпні поточного року він зізнався, що направив гіперкар у воду свідомо. Про це повідомляє видання The Lufkin News.

Хаус, 39-річний власник автобізнесу з техаського міста Лафкин, придбав гіперкар у 2006 році за один мільйон доларів і, заплативши 20 тисяч, застрахував його на 2,2 мільйона. Через три роки він втопив машину в лагуні Мексиканської затоки. Автомобіль потрапив у солону воду, з'їхавши з прилеглої до водойми автостраді, і не підлягав відновленню.

Як пояснив власник поліцейським, аварія сталася через те, що він відволікся від дороги, потягнувшись за мобільним телефоном. За іншою версією, Хаус намагався уникнути зіткнення з пеліканом. Після цього він зажадав від страхової компанії відшкодування, однак вона відмовила у виплаті, так як був знайдений свідок, який зняв подію на відеокамеру. Очевидець стверджував, що Хаус знищив гіперкар навмисно.

Судовий розгляд між сторонами тривав п'ять років. Найближчим часом у зв'язку з нововиявленими обставинами будуть призначені нові слухання.

Зараз ви читаєте новину «Американцеві загрожує 20 років в'язниці за умисне знищення гіперкара Bugatti Veyron». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути