Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2016 17:38

Якими будуть нові компактні вантажівки КрАЗ
9

Фото: www.kremenchug.ua

АвтоКрАЗ створить серію легких вантажівок. Офіційна назва вантажівок - КрАЗ-5401Н2. Але їх вже встигли охрестити "кразьонками".

Вантажопідйомність "кразьонка" - 6 т. Шасі матиме коротку і довгу бази. Короткобазна автівка сягатиме 6 м завдовжки. Це дозволить зручно використовувати її для внутрішньоміських перевезень. За деякими даними, в нове сімейство увійдуть не тільки шасі і фургони, але також самоскиди. Отже, вітчизняна вантажівка складе конкуренцію численним закордонним аналогам, пише АвтоБлог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкільні автобуси надсилатимуть SMS

Окрім цього, кабіни вантажівки матимуть від середньотонажного Renault. Серед начиння нового КрАЗа буде 170-сильний чотирициліндровий дизель Євро-5 і 6-ступінчата механічна коробка передач 6J70T. Крім того, у комплектації шасі створять нову модель рульового механізму меншого типорозміру. Раніше на автомобілях КрАЗ такий не встановлювали.

Раніше конструктори Кременчуцького автозаводу створили новий самоскид КрАЗ-5401С2 колісної формули 4х2. Він увійшов до лінійки автомобілів з компонуванням "кабіна над двигуном". За рахунок використання безкапотної кабіни самоскид КрАЗ-5401С2 дуже маневрений - його мінімальний радіус повороту близько 7,5 м, а вантажопідйомність - до 10 т.

Зараз ви читаєте новину «Якими будуть нові компактні вантажівки КрАЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути