пʼятниця, 20 листопада 2015 13:29

27 світових прем'єр привезли на автосалон у Лос-Анджелес
23

Фото: Los Angeles auto show 2015

Щорічна автовиставка в Лос-Анджелесі з 20 листопада відкрита для загалу. Ряд автовиробників, включаючи Ford, Fiat Chrysler, Toyota і General Motors, вже представили нові моделі на автосалоні в Лос-Анджелесі.

В рамках салону заявлені 27 світових прем'єр: Audi RS7 Performance, Buick LaCrosse, Cadillac XT5, Elio Motors P5, Fiat 124, Ford Escape, GMC Canyon Denali, GMC Sierra Denali "Ultimate", Honda Civic Coupe, Hyundai Elantra, Infiniti QX30, Lincoln MKZ, Mazda CX-9, Mercedes-Benz GLS, Mercedes-Benz SL, Mitsubishi Mirage, Mitsubishi Outlander Sport, Nissan Sentra, Porsche Cayman GT4 Clubsport, Porsche 911 Targa 4, Porsche 911 Targa 4S, Scion CH-R Concept, Subaru Impreza Sedan Concept, Volvo Concept 26 і Volkswagen Beetle Dune.

Як зазначається, через величезну кількість новинок, що розробляються для США, першого дня щорічного шоу продали менше економічних автомобілів та автомобілів преміум класу.

Основні тренди каліфорнійського автошоу – стильний дизайн, "зелені" технології та інтеграція автомобілів в інформаційні мережі. Американський автопром, безумовно, відчуває себе краще європейського. Зниження цін на бензин в США до мінімуму за п'ять років привертає увагу відвідувачів до дорогих великих седанів, а не тільки до екологічних моделей, які традиційно представлені у Лос-Анджелесі.

Втім, європейські марки люксових авто – BMW, Porsche, Audi, Mazerati, Ferrari та інші, завжди були популярні у США і особливо в Каліфорнії.

Як повідомляється, частина автомобілів створювалася з прицілом на місцевий ринок, але більшість новинок можуть стати бестселерами за межами США.

Впровадження нових продуктів сприяє збільшенню продажів автомобілів у США. Сезонно-скоригований річний рівень продажів за жовтень склав 18,1 мільйони, тобто ринок може побити рекорд 17.4 мільйони світло-продажу автомобілів, який досягнутий 2000 року.

Нагадаємо, історично Los Angeles Auto Show був майданчиком для показу моделей, які вже встигли дебютувати в якому-небудь іншому місці, однак останніми роками автовиробники все частіше вибирають її для світових прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «27 світових прем'єр привезли на автосалон у Лос-Анджелес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути