вівторок, 21 жовтня 2014 19:10

2000-сильний гіперкар Nemesis з'явиться через два роки
5

Американська компанія Trion SuperCars визначилася з термінами запуску в серію гіперкара Nemesis, який зможе конкурувати з Bugatti Veyron і Koenigsegg One:1. Як повідомляє Autocar, це купе буде випущено тиражем в 50 автомобілів і з'явиться на конвеєрі в січні 2016 року.

Новинка буде оснащуватися восьмициліндровим твін-турбо двигуном об'ємом дев'ять літрів, восьмиступінчастою секвентальною коробкою передач і системою повного приводу.

З нуля до ста кілометрів на годину гіперкар зможе прискорюватися приблизно за 2,8 секунди, а його максимальна швидкість складе близько 450 кілометрів на годину. Для порівняння, 1200-сильний Bugatti Veyron Super Sport набирає "сотню" за 2,5 секунди. Його "максималка" - 430 кілометрів на годину.

Купе Nemesis отримає карбоновий монокок, вуглепластикові кузовні панелі, активну аеродинаміку, шестипоршневі гальмівні механізми з карбон-керамічними дисками, великий багажний відсік, здатний вміщати набір ключок для гольфу, цифрову панель приладів і спеціальний "режим хижака". Він змінить підсвічування інтер'єру, дорожній просвіт, звук випуску і обмежувач максимальних обертів.

Вартість новинки складе близько мільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «2000-сильний гіперкар Nemesis з'явиться через два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути