четвер, 21 серпня 2014 13:21

У бразильській родині живуть семеро тигрів
13

Тигри є одними з найбільших і лютих хижаків у всьому світі.

Але от сім'я зі штату Парана в Бразилії так не вважає. В їх сім'ї проживає аж семеро таких красенів. За запевненням глави сім'ї, Арі Маркуса Боржес, тигри не тільки не проявляють ніякої агресії, але і не можуть, оскільки мисливський інстинкт п'ятьох з них був пригнічений з самого дитинства. Ці "милі кошенята" з'явилися на світ в домашніх умовах. Двоє ж інших, були привезені їм з місцевого цирку вісім років тому. На той момент, Арі буквально врятував їх від неминучої загибелі.

В сім'ї, тигри поводяться цілком пристойно і налаштовані дуже навіть приязно. Спокійно грають з дітьми, дозволяють себе годувати з рук і навіть купаються в басейні разом з членами сім'ї. Єдиним обмеженням для них є харчування, яке проходить окремо від домочадців. Хоча тигри, при належній до них повазі, можуть бути цілком відданими і слухняним, як запевняє глава сімейства. Довіра до тигрів настільки велика в цій сім'ї, що спілкування з ними легко дається навіть дворічної онучці, яка легко йде з ними на контакт і не боїться подальших наслідків. Правда не всі родичі з оптимізмом ставляться до їх захоплення, і деякі не цілком розуміють зміст хижих тварин у домашніх умовах.

В майбутньому, Арі Боржес планує створення власного парку, загальна площа якого становитиме 40 гектарів. На території парку, тигри зможуть вільно переміщатися і при цьому перебувати в абсолютній безпеці, живучи повноцінним життям в умовах живої, але не дикої природи.

Зараз ви читаєте новину «У бразильській родині живуть семеро тигрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути