пʼятниця, 12 грудня 2014 12:36

Найтовстіша собака у світі схудла на 25 кілограмів
4

Найтовщій собаці в світі вдалося нарешті схуднути.

Ще рік тому кобель такси Обі з американського міста Портленд (штат Орегон) вважався найтовщим представником своєї породи. Обі важив 35 кілограмів, що майже в три рази перевищувало норму. Однак з тих пір, як за псом став доглядати професійний ветеринар, йому вдалося схуднути до 10 кілограмів, повідомляє Mirror.

Раніше Обі жив у родині пенсіонерів, які не могли відмовити йому ні в чому. Варто було таксі подивитися на господарів своїми бездонними карими очима, як вони давали йому будь-яку їжу, яку він просив. Таким чином пес наздогнав за вагою 11-річну дитину. Господарям доводилося обв'язувати живіт спеціальним поясом Обі, щоб він не шкрябав їм по землі при русі.

Проте все змінилося, коли пенсіонери, будучи більше не в змозі доглядати за таксою, віддали її професійному ветеринару Норі Ванатта. Жінка посадила Обі на жорстку дієту і почала регулярно виводити пса на тренування. Внаслідок обмежень у харчуванні та постійних фізичних вправ собака скинула за рік майже 25 кілограмів.

За словами нинішньої господині такси, незабаром вона планує випустити календар з фотографіями схудлого Обі. "Я сподіваюся, що успіхи, яких досяг Обі, надихнуть на самовдосконалення господарів інших тварин", - каже жінка.

Зараз ви читаєте новину «Найтовстіша собака у світі схудла на 25 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути